Premium Tamna Gotova Smeša od Heljde i Prosa 1kg

Premium tamna gotova smeša se može koristiti za spremanje različitih vrsta bezglutenskih hlebova, peciva i kolača. Same proizvode karakterišu sve nutritivne vrednosti prosa kao žitarice, heljde, pirinča i kukuruza.

Opis

Ova smeša se može koristiti za spremanje različitih vrsta bezglutenskih hlebova, peciva i kolača. Same proizvode karakterišu sve nutritivne vrednosti prosa kao žitarice, heljde, pirinča i kukuruza. Kururuz predstavlja važan izvor energije. Kombinacijom kukuruza s ostalim namirnicama bogatima visoko vrednim belančevinama dobijaju se proizvodi visoke prehrambene vrednosti i prihvatljivosti. Proso je žitarica koja ima nizak glikemijski indeks, te je pogodno za dijabetičare, pored toga, Tamna smeša od „Aleksandrije Fruška gora“ nema dodati skrob, što je još jedna pogodnost za osobe obolele od dijabetesa. Savršen spoj sa heljdom, smeši poboljšava nutritivnu vrednost, naročito u smislu prehrambenih vlakana.

Sastojci: Pirinčano brašnobrašno od prosa (40%), brašno od heljde (40%), kukuruzno brašno, brašno guar pasulja, vlakna psilijuma.

Neto masa: 1 kg

100g proizvoda sadrži: Ref. unos*
Energetska vrednost 1612,1 kJ (384,4 kcal) 19,2%
Proteini 9,68 g 19,4%
Ugljeni hidrati 57,88 g 22,3%
od toga šećeri 0,4 g 0,44%
Vlakna: 6 g 20%
Masti 3 g 4,3%
– zasićene masne kiseline 0 g 0%
– trans masne kiseline 0 g 0%
Holesterol 0 g 0%
So 2,4 g 4%

Referentni unos* – referentni unos energije i hranljivih sastojaka izražen u procentima

Dodatne informacije

Težina 1000 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Premium Tamna Gotova Smeša od Heljde i Prosa 1kg“