Bezglutenske Vanilice sa Voćnim Punjenjem od Kajsije 180g

Bezglutenske vanilice sa sa voćnim punjenjem od kajsije su poslastica dobijena primenom specijalne tehnologije  prirodnom recepturom, bez aditiva, bez pojačivača ukusa i boje i bez konzervanasa. Sa prvim zalogajem, imate utisak kao da jedete vanilice iz bakine kuhinje.

Opis

Bezglutenske Vanilice sa Voćnim Punjenjem od Kajsije 180g

Poslastica dobijena primenom specijalne tehnologije  prirodnom recepturom, bez aditiva, bez pojačivača ukusa i boje i bez konzervanasa. Sa prvim zalogajem, imate utisak kao da jedete vanilice iz bakine kuhinje. Ono što je prednost naših proizvoda, jeste da su prirodno bez glutena i sadrže žitarice poput prosa, pirinča i kukuruza, što ih nutritivno izuzetno obogaćuje. Proso je jedna od najstarijih žitarica sa naših podneblja, ima bazne osobine, te pomaže u prevenciji različitih vrsta kancera.

Sastojci: pirinčano brašno, brašno od prosa (20%),  kukuruzni skrob, voćno punjenje (šećer, kaša kajsije (40%)), regulator kiselosti (limunska kiselina), sredstvo za želiranje (pektin)), biljna mast, šećer, vanil šećer, sirovi sojin lecitin, kuhinjska so, sredstva za dizanje testa (amonijum bikarbonat, natrijum bikarbonat), brašno guar pasulja.

Neto masa: 180 g

100 proizvoda sadrži: Referentni unos*
Energetska vrednost 468, 58 kcal (1968 kJ) 23,5%
Proteini 5,57 g 11,1%
Vlakna 3,3 g 11%
Ugljeni hidrati 72,8 g 28 %
Od toga šećeri: 22 g 24,4%
Masti 16,5 g 23,5%
Zasićene masne kiseline: 2,35 g 1,7%
So 0,08 g 1,3%

  Referentni unos* – referentni unos energije i hranljivih sastojaka izražen u procentima

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bezglutenske Vanilice sa Voćnim Punjenjem od Kajsije 180g“